Follow:
Lifestyle, Lifestyle

AliExpress Stationary Wishlist – Notitieboekjes

Weer een nieuwe wishlist. Dit keer ben ik op zoek gegaan naar mooie notitieboekjes en ik heb er een hoop gevonden! Lees snel verder!

Japanse Kat Notitieboek – $7.20 per stuk

Ik heb niet heel veel met katten, maar ik vind deze notitieboeken heel erg mooi. Ze zijn er met vier verschillende katten voorkanten. De pagina’s zijn blanco zodat je dit tevens als schetsboek kan gebruiken.

 

Better Life Notitieboek – $4.80 voor vier

Voor maar liefst 5 dollar krijg je 4(!!!) boekjes! Ze hebben een hele mooie kaft en de pagina’s zijn grappig vormgegeven. Ongeveer driekwart van de pagina bestaat uit lijntjes en het onderste gedeelte zijn kleine hokjes. De boekjes zijn echter vrij dun en hebben maar 24 pagina’s. Ik denk dat deze boekjes perfect zijn voor in je tas.

Vintage Notitieboek – $7.56 of $13.22

Dit boekje is verkrijgbaar in twee maten. Wat heel erg leuk is is dat de zijkant van de pagina’s ook een patroontje hebben. Binnenin zijn het gewoon lijntjes. De boekjes hebben een luxe uitstraling.

Nature of Chat Notitieboek – $12.31 per stuk

Deze boekjes zijn met vier verschillende covers verkrijgbaar. De binnenkant is heel bijzonder, de pagina’s zijn namelijk gedecoreerd en hebben geen lijntjes. De pagina’s zijn stuk voor stuk prachtige afbeeldingen. Ik weet echter niet hoe vaak deze afbeelding varieert in het boekje.

Silent Notitieboek – $9.58 per stuk

Ook deze boekjes hebben vier verschillende covers. De pagina’s zijn blanco aan de binnenkant. Ik vind vooral de illustratie aan de voorkant heel mooi en uniek.

Koreaanse Notitieboek – $0.99 per stuk

Deze notitieboekjes zijn dood serieus 99 cent. Ze hebben 32 pagina’s, wat niet heel erg veel is, maar voor dat geld is het echt een koopje. De covers zijn erg mooi, vooral de mintgroene in het midden bovenaan is mijn favoriet.

Waterverf Notitieboek – $8.87 per stuk

Hoe prachtig zijn deze boekjes?! Ze zien er ook heel erg luxe uit. De binnenkant is blanco en de zijkant laat heel leuk zien hoe de pagina’s gebonden zijn. Je kan uit vier covers kiezen waarvan de twee onderste mijn favoriet zijn.

Illustratie Notitieboek – $11.69 per stuk

Ook deze boekjes vind ik echt prachtig. Vooral die blauwe vind ik zo mooi. Deze boekjes hebben ook pagina’s met verschillende illustraties en geen lijntjes. Kijk ook zeker even op de pagina zelf of je dit bevalt!

Marmer Notitieboek – $6.13 per stuk

De marmer obsessie is natuurlijk nog steeds aanwezig. Ik vond dat ik deze moest toevoegen aan mijn lijstje. Ze zijn heel mooi ontworpen en ook van hetzelfde merk ‘Note For’ waar ik al meer boekjes van heb gekozen. De pagina’s zijn geloof ik blanco.

Zo! Dat was moeilijk om te kiezen. Aliexpress heeft zo ontzettend veel leuke boekjes. Welke zou jij kiezen?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Loes

  Deze zijn TE leuk! Die van Better Life vind ik echt het allerschattigst met die tekeningetjes.
  Loes onlangs geplaatst…Summer Savior – Nooit meer schurende benen met VevinaMy Profile

  21 juli 2017 at 09:48
  • Reply donnadiana

   Ik vind ze allemaal echt zo schattig. Hoe ga ik er ooit een kiezen?!

   24 juli 2017 at 21:07
 • Reply Kimberly

  Wat een onwijs leuke notitieboekjes allemaal! Ik vind die met Nature of Chat heel tof, maar ook de Marmer notitieboekjes en Japanse kattenboekjes! 😀 Super leuk!!

  21 juli 2017 at 16:00
  • Reply donnadiana

   Leuk, he? Er was echt een hele wereld voor me open gegaan. Zo veel keus!

   24 juli 2017 at 21:08
 • Reply Irene

  Ik zie ook altijd prachtige boekjes op Ali. Maar ik vind het stom dat ze altijd Engelse teksten gebruiken die dan nergens op slaan. Dat voelt toch altijd een beetje knullig vind ik. Haha.
  Irene onlangs geplaatst…Vacationmode: onMy Profile

  22 juli 2017 at 18:18
  • Reply donnadiana

   Ja, dat is altijd een beetje raar. Of nog erger: dat er spelfouten in staan… Hoe ongemakkelijk.

   24 juli 2017 at 21:09

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge