Follow:
Persoonlijk

Allebei Liever Niet – TAG

Het is lang geleden sinds ik voor het laatst een tag heb ingevuld. Vandaag is het tijd voor de ‘Allebei Liever Niet’ tag! De vragen bestaan uit twee rot situaties, maar als ik moest kiezen voor welke zou ik dan gaan?

Je portemonnee of je telefoon vergeten in de trein?

Pffff. Het begint al lekker moeilijk. Waarschijnlijk liever mijn portemonnee. Pasjes zijn in principe redelijk snel vervangen, maar ik ben zo’n persoon die nooit een back-up maakt van zijn telefoon en dan ook alles kwijt zou zijn. Misschien moet ik dat toch maar eens even gaan doen…

Aan het eind van de dag kom je er achter dat je vogelpoep in je haren hebt of aan het eind van de dag kom je er achter dat je met je billen uit je broek gescheurd bent?

Vogelpoep. Dat vind ik toch minder beschamend dan met je billen uit je broek. Ik heb een aantal jaar terug nog vogelpoep in mijn haar gehad (gelukkig aan het begin van de dag) en daar kun je dan toch makkelijker om lachen dan billen uit je broek.

De trein die je moet nemen heeft flinke vertraging of je staat in de file?

Liever een trein die vertraging heeft. Dit heb ik al zo vaak mee gemaakt met de NS dat het gewoon bijna normaal lijkt. Met vertraging heb je tenminste nog wel enigszins een einddoel in zicht. Files lijken voor je gevoel zo oneindig.

De eerste dag van je nieuwe baan te laat komen of de eerste dag dat je naar je nieuwe baan gaat geflitst worden omdat je hard moet rijden om op tijd te zijn?

Dit zou mij nooit overkomen want ik kom amper te laat, maar dan denk ik liever een boete dan meteen een slechte eerste indruk. Je wil niet bekend staan als die ene doos die haar eerste dag meteen te laat kwam.

Je TV gaat kapot of je laptop/computer gaat kapot?

Makkelijk, TV! Tegenwoordig kun je toch TV kijken via je laptop en ik kijk Netflix ook altijd vanaf mijn iPad. Zelfs mijn Nintendo Switch is niet eens meer gekoppeld aan de TV. Ik zou best zonder kunnen eigenlijk.

Dat was hem alweer! Een korte, maar krachtige tag. Ik ben heel benieuwd wat jullie antwoorden zouden zijn, dus vul hem ook vooral in als je zin hebt 🙂

Share on
Previous Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Wat een grappige tag! Ik zou trouwens liever in de file staan, dan is het tenminste lekker warm in je auto met je eigen spullen en muziek etc.
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van de Maand – MaartMy Profile

  28 maart 2018 at 08:49
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge