Follow:
Entertainment, Film

Augustus in Film

Augustus was een rustig filmmaandje voor mij. Toch heb ik flink wat bekende titels kunnen kijken. Benieuwd naar de films die ik deze maand onder andere gekeken heb?

To The Bone (2017) – ☆☆

Netflix films geef ik altijd graag een kans, helemaal omdat ik het platform wil steunen. Van To The Bone had ik niet super hoge verwachtingen. De film gaat over een meisje met anorexia en we volgen haar strijd tegen de verschrikkelijke ziekte. Ik vind Lily Collins een goede actrice. Wat is ze toch mooi. Misschien iets te mooi voor deze rol (hoe raar het ook klinkt).

Over het algemeen was ik niet zo onder indruk over deze film. Ik vond het verhaal nogal standaard en cliche. Films met dit soort onderwerpen zijn erg tricky. Ik vond dat To The Bone niet echt iets nieuws te bieden gaf.

Bekijk de trailer hier.

A Quiet Passion (2016) – ☆☆

Als Amerikanist die verschillende literatuur vakken heeft gevolgd was ik erg benieuwd naar deze film. A Quiet Passion gaat over het leven van Emily Dickinson, een van de bekendste Amerikaanse dichters. Haar leven is erg tragisch en ze was voor mij persoonlijk een vrouw waar ik mezelf echt in kan vinden.

De film is echter wel voor liefhebbers van Dickinson of film zelf. Het is een langzaam verhaal en er zit weinig tot geen actie in (wat ook logisch is bij dit genre). Het is dus zeker geen film voor iedereen. Ik vond hem soms ook wat traag en net iets te lang duren. Desalniettemin biedt het een mooie blik in haar leven. Ook vond ik het leuk om Cynthia Nixon weer eens in een ‘echte’ filmrol te zien.

Bekijk de trailer hier.

Everything Everything (2017) – 

Dit is een film over een liefdesverhaal tussen Olly en Maddy. Als Olly naast haar komt te wonen vallen ze snel voor elkaar, alleen is Maddy ziek. Zo ziek, dat ze haar huis nog nooit heeft verlaten. Ondanks dat vinden ze elkaar en bloeit de liefde tussen hun op.

Het verhaal vond ik persoonlijk een beetje simpel, cliche en vooral niet bijzonder. De eerste helft van de film ging wel, maar de tweede wordt het zo ongeloofwaardig dat het niet meer leuk was. Het is een beetje een standaard film, maar als je van romantische films houdt kan ik me voorstellen dat je hem wel leuk vindt!

Bekijk de trailer hier.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) – 

Beter laat dan nooit! Eindelijk zag ik het vervolg op Guardians of the Galaxy, een film die ik eigenlijk een klein beetje vond tegenvallen. Toch was ik erg benieuwd naar het vervolg en al helemaal vanwege Baby Groot.

De tweede film gaat heel kort door de bocht over Peter die zijn vader voor de eerste keer ontmoet. Tegelijkertijd komen de Guardians natuurlijk in allerlei problemen en is de film weer een groot avontuur. Ik vond hem dan ook leuker dan de eerste! De humor was geweldig, ik heb echt vaak moeten lachen en dan vooral om Drax. De muziek was niet zo belangrijk als bij de eerste film, maar voegde nog steeds wel iets leuks toe. Ik ben eigenlijk heel erg enthousiast!

Bekijk de trailer hier.


Snatched (2017) – 

Snatched gaat over moeder en dochter die op reis gaan naar Ecuador. Hier worden ze kidnapt en moeten ze proberen vrij te komen. Klinkt het bekend in de oren? Zou zo maar kunnen. Het verhaal is nogal cliche.

Ik vond de film ook absoluut niet grappig, standaard en eigenlijk saai. We hebben zoiets al zo vaak gezien. Verzin een keer wat nieuws! Amy Schumer speelt in al haar films eigenlijk gewoon zichzelf. Ook ben ik het helemaal beu dat comedy films een shockerende vieze scene in hun film stoppen zonder enig doel. Dit keer met een lintworm. Juist ja. Deze kan je overslaan.

Bekijk de trailer hier.

 

The Mummy (2017) – 

Nogal een domper. Om heel eerlijk te zijn kan ik je niet eens vertellen waar deze film nou over gaat. Ik heb geen idee. Het was saai, slecht en eigenlijk een hele standaard actie film. Ook leek de mummy (heet ze uberhaupt zo? Ik weet het niet hoor) wel heel erg veel op Enchantress van Suicide Squad. Daarnaast kan ik Tom Cruise niet echt serieus meer nemen. Geen aanrader wat mij betreft.

Bekijk de trailer hier.

Welke films hebben jullie deze maand gekeken?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Oui Nathalie

  Jammer dat to the bone niet zoveel nieuws te bieden heeft en een beetje cliché is. Was heel benieuwd naar deze film!
  Liefs,
  Nathalie

  1 september 2017 at 07:19
  • Reply donnadiana

   Ja, heel jammer! Hoor wel van veel andere mensen dat die het wel heel leuk vonden.

   2 september 2017 at 21:25
 • Reply Loes

  Jammer dat je niet echt onder de indruk was van veel van de films.. Ik wil Everything Everything wel graag nog eens zien!
  Loes onlangs geplaatst…Inspiratie – Blijvende VakantieherinneringenMy Profile

  1 september 2017 at 09:50
  • Reply donnadiana

   Hij draait nu in de bios weet ik heel erg toevallig ahaha

   2 september 2017 at 21:26
 • Reply Annika

  Guardians was gaaf! Ben benieuwd hoe het straks allemaal samen gaat komen. De rest trekt me niet zo. Everything, everything wil ik nog wel zien, maar alles met Tom Cruise vind ik niks.

  1 september 2017 at 10:50
  • Reply donnadiana

   Ik ook! Hoe gaan ze alle films en personages samen brengen? Heel benieuwd.

   2 september 2017 at 21:27
 • Reply Madelon

  The Guardians was echt heel tof! Bij Everything, Everything haakte ik al bij de trailer af. Ik heb ergens het plot gelezen (oeps, haha!) en vond dat niet heel boeiend. Ik heb laatst Burn after reading gezien, die vond ik wel tof!
  Madelon onlangs geplaatst…999 vragen aan jezelf #3.My Profile

  1 september 2017 at 11:11
  • Reply donnadiana

   Burn After Reading vond ik ook echt heel leuk!

   2 september 2017 at 21:27
 • Reply Babs

  Guardians of the Galaxy 2 vond ik heel leuk, ik ben verliefd op Baby Groot!
  Babs onlangs geplaatst…Nieuw! Massada the Natural Therapy Whitening LineMy Profile

  1 september 2017 at 12:22
  • Reply donnadiana

   Zo schattig!!!

   2 september 2017 at 21:27
 • Reply Iris

  To the bone heb ik ook onlangs gekeken. Dit vond ik wel erg mooi. Everything everything lijkt me ook heel mooi!

  1 september 2017 at 22:23
  • Reply donnadiana

   Ben heel benieuwd wat je gaat vinden als je de film ooit gaat kijken!

   2 september 2017 at 21:27
 • Reply Marloes

  Snatched leek mij ook al niet zo bijzonder, nu weet ik zeker dat ik hem niet hoef te zien, haha. Ik vond The Mummy films van vroeger altijd best leuk, jammer dat deze tegenvalt!

  2 september 2017 at 18:57
  • Reply donnadiana

   Ja, ik vond hem echt zo slecht. The Mummy ging ook gewoon nergens over!

   2 september 2017 at 21:28

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge