Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Balea Handschuim Raspberry Party

Een paar weken geleden was ik in Aken bij DM. Mijn oog viel op een verzorgende handschuim van Balea. Ja, handschuim. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar besloot het mee te nemen om te testen!

Balea is het huismerk van DM, een soort Duitse Kruidvat. Het staat bekend om de goedkope prijzen en ze hebben ontzettend veel leuke producten die we in Nederland natuurlijk niet hebben. Alle producten zijn rond de één/twee euro. Dat zijn leuke prijzen! Ik nam bij DM een aantal dingen mee, waaronder deze handschuim. Met handcrème en lotion zijn we natuurlijk allemaal wel bekend, maar van handschuim had ik nog nooit gehoord.

Volgens de verpakking is dit product een handschuim met een zacht verzorgende crème voor je handen. Ik ben er nog niet helemaal over uit hoe je een crème in de vorm van schuim kan hebben… De schuim heeft de geur van frambozen en voor het gebruik moet je de fles goed schudden. Daarna komt er schuim uit, precies zoals je zou verwachten bij een haarproduct, oid. Let wel goed op, zoals je zal zien in de foto heb ik veel te veel gebruikt. Het nadeel van producten met schuim is dat je al snel veel te veel gebruikt…

Tijdens het in masseren verandert het schuim enigszins in een crème. Let nogmaals op dat je niet te veel gebruikt, want dan gaan je handen vooral heel erg plakken. De geur van frambozen is sterk aanwezig en erg zoet. Als je hier niet van houdt zou ik het product niet gebruiken. Na het in masseren plakken mijn handen niet meer, maar ik kan ook niet zeggen dat het nou super verzorgend is. Mijn handen zijn iets zachter, maar ik ben niet super onder de indruk van het resultaat.

Is een handschuim nou fijner dan een handcrème? Nee. Is het leuk om een keer te proberen? Ja! Het fijne van Balea producten zijn toch wel dat ze prima geprijsd zijn en het zo ook leuk is om het te kopen om te proberen. Als het niets is ben je hooguit een paar euro kwijt. Deze handschuim van Balea is dus niet perse een aanrader, maar de plezier die ik heb gehad van het proberen was het toch waard!

Wat gebruiken jullie graag als handverzorging?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Loes

  Dit was zo’n raar product! De geur is ook mega zoet. Maar het is inderdaad wel heel leuk om te proberen!
  Loes onlangs geplaatst…TIPS | Hoe je als sporthater sporten vol kan houdenMy Profile

  16 maart 2018 at 09:32
 • Reply Iris

  Ik heb hem ook gekocht! Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik ben nu wel benieuwd!

  16 maart 2018 at 11:20
 • Reply Romy

  Wat ziet de verpakking er alleen al onwijs leuk uit! Voor die prijs kun je inderdaad nog eens een nieuw product uitproberen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Body positivity | 5x wat ik wél mooi vind aan mezelfMy Profile

  18 maart 2018 at 01:16
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge