Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar

Voor Sinterklaas kreeg ik van mijn ouders deze prachtige blush/highlighter van Bobbi Brown. De veelgeliefde Shimmer Bricks! Ik kreeg hem in de kleur Nectar en zal hem voor jullie reviewen.

De shimmer bricks van Bobbi Brown zouden het volgende moeten doen: “De 5 prachtige kleuren met een parelmoer glans geven de huid een mooi gezonde teint. Ook kan elke kleur apart gebruikt worden als oogschaduw. Veeg met de Face Blender Blush door alle vijf kleuren van de Shimmer Brick en zet de jukbeenderen lichtjes aan na de blush. Voor een stralende look!” Het is dus een veelzijdig product. Je kan het gebruiken als blush (helemaal als je zo’n lichte huidkleur hebt als ik), highlighter, blush topper, maar ook als oogschaduw.

Ik gebruik de shimmer bricks voornamelijk als blush en highlighter. Ik vind het ambitieus om er een ooglook mee te maken, aangezien er tussen de verschillende kleuren niet zo heel veel verschil zit. Dit komt ook omdat de kleuren helemaal niet intens zijn, maar juist heel zacht en glinsterend zoals een highlighter zou moeten zijn. Als blush is hij dan ook best heftig vanwege de glans, daar moet je dan ook echt van houden.

Nectar is super als highlighter. Het geeft mijn wangen een subtiele perzikkleurige glans, met lekker veel gouden glitters. De glitters zijn heel fijn en zien er mooi uit op je gezicht. Wel heb ik het idee dat het je poriën wat accentueert, maar dat is vaak het geval bij dit soort producten.

De shimmer bricks worden met de hand gemaakt en daardoor moet je er ook voorzichtig mee om gaan. Je kan de kwetsbaarheid van het product ook goed zien als je wat dichterbij kijkt. De individuele kleuren zijn tegen elkaar aan geperst en je kan soms al een beetje zien dat ze van elkaar los beginnen te raken. Het is dan ook echt geen product die je meeneemt onderweg. Ik zou het in ieder geval niet riskeren, helemaal niet als je kijkt naar de prijs van het product.

Je doet erg lang met de shimmer bricks. Ik gebruik hem nu al twee maanden met enige regelmaat en je kan amper zien dat ie gebruikt is. Omdat de glans zo intens is is het ook totaal niet nodig om heel je kwast onder te dompelen in poeder. Met een heel klein beetje kom je al ver.

Ik ben een fan. De shimmer bricks zijn echt ontzettend mooi en ik kan hem aan iedereen aanraden. De subtiele kleur en stralende glans staat elke huidkleur en als je er een beetje zuinig mee omgaat kun je er jaren mee doen.

De Bobbi Brown Shimmer Bricks zijn te koop via (o.a.) Douglas voor € 49,00

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

CommentLuv badge