Follow:
Entertainment, Film

Juli in Film

Tijdens de vakantie heb ik altijd een beetje een film-dipje. Toch heb ik wat leuke (en minder leuke) films voor jullie uitgekozen! Benieuwd welke ik onder andere gekeken heb?

Kong: Skull Island (2017) – ☆☆☆☆

Wat een prachtige film! Meestal hebben actiefilms het probleem dat ze niet zo mooi zijn om naar te kijken. Kong: Skull Island heeft dat probleem niet. De film is ontzettend mooi geschoten en de actie is niet verkeerd. Het gaat over een groep die tijdens de Vietnam oorlog naar een eiland afreizen omdat er geruchten zijn dat daar nog monsters te vinden zijn.

Je kan de trailer hier bekijken.

The Circle (2017) – ☆

Pffffff. Net zoals het boek vond ik de film ook helemaal niks. Het verhaal is en blijft gewoon ontzettend ongeloofwaardig. Helaas is het boek totaal niet verbeterd. Emma Watson kan gewoon niet echt acteren en zelfs Tom Hanks is maar saai in zijn rol. Nee, helaas kan ik deze niet aanraden.

Je kan de trailer hier bekijken.

The Zookeeper’s Wife (2017) – ☆☆☆

Een mooie film over een man en vrouw die samen tijdens de Tweede Wereldoorlog mensen en dieren redden van de Nazi’s. Jessica Chastain is een van mijn favoriete actrices en zoals altijd erg goed. De scenes met de dieren vond ik vooral heftig, maar ook belangrijk om te laten zien. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Je kan de trailer hier bekijken.

The Promise (2016) – ☆☆

Een film over een heel belangrijk onderwerp, namelijk de Armeense genoicide. Ik had er echter wat meer van verwacht. Ondanks dat ik groot fan ben van Oscar Isaac en Christian Bale let de film wat te wensen over. Dit komt mede omdat het over een love triangle gaat, die een beetje ongepast voelt in een film over dit onderwerp.

Je kan de trailer hier bekijken.

Dunkirk (2017) – ☆☆☆☆☆

Jullie hebben misschien vorige week wel mijn recensie van Dunkirk gelezen. Ik ben super enthousiast over deze film en vind het oprecht een van de beste oorlogsfilms ooit gemaakt. Hij gaat over de evacuatie van Britse troepen in Duinkerke. Dit verliep natuurlijk niet vlekkeloos en was een erg spannende strijd om iedereen weer terug in Engeland te krijgen.

Je kan de trailer hier bekijken.


Welke film spreekt jullie het meest aan, of welke heb je toevallig ook al gezien?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Loes

  Ik vond the Zookeeper’s Wife echt prachtig, heb daar een paar keer bijna bij gehuild, haha. Ik ben super benieuwd naar Dunkirk, ik lees hele gemengde meningen!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #24 – 22 tot 28 juliMy Profile

  1 augustus 2017 at 19:15
  • Reply donnadiana

   Zo benieuwd naar je mening van Dunkirk!

   2 augustus 2017 at 11:04
 • Reply Romy

  The Zookeeper’s Wife lijkt mij zo’n mooie film. Die wil ik graag nog zien. Jammer dat The Circle zo tegenviel. Ik ken het boek niet, maar was wel benieuwd naar de film.
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | Juli 2017My Profile

  1 augustus 2017 at 19:41
  • Reply donnadiana

   Ik vind het concept van The Circle nog steeds heel tof, maar de uitwerking? Het is zo ongeloofwaardig! Ben heel erg benieuwd naar je mening als je hem gaat kijken.

   2 augustus 2017 at 11:05
 • Reply Joanne

  Heel random, maar ik heb laatst Despicable Me 3 in de bios gezien. En hij was echt zó leuk!

  1 augustus 2017 at 20:11
  • Reply donnadiana

   Zo leuk! Ik zou ook graag vaker naar Disney films in de bios willen, maar meestal draaien ze maar zo kort in het engels… 🙁

   2 augustus 2017 at 11:05
 • Reply Amy feller

  Ik denk dat de Dunkirk een goede film is.

  2 augustus 2017 at 09:12
  • Reply donnadiana

   Ik vond hem echt geweldig!

   2 augustus 2017 at 11:17

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge