Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Kruidvat Originals Apricot Scrubcrème & Pomegranate Dagcrème

Naast de tea tree scrub van Kruidvat kwam ik er achter dat ze ook een abrikozen scrub hebben. Deze nam ik mee, samen met de granaatappel dagcrème. Benieuwd wat ik er van vind?

Beide producten maken deel uit van de Kruidvat Originals lijn. Hier ben ik enthousiast over, mede omdat de verpakkingen prachtig zijn en de prijs spotgoedkoop. Je betaalt namelijk voor alles maar €1.99!

Apricot Scrubcrème

De abrikozen scrubcreme klonk heerlijk. De geur is heel zacht en zeker niet zo medisch (en vies) in vergelijking met de tree tea scrub. De scrub is dan ook ietsjes vloeibaarder, maar daar stoor ik me niet aan.

De scrubcreme doet minder voor mijn huid dan de tea tree versie. Wat deze echter wel heel goed doet, is mijn huid super zacht maken. Ook deze zou je niet elke dag mogen gebruiken, maar een paar keer week. Als ik zou moeten kiezen zou ik toch weer voor de tea tree scrub gaan.

Je krijgt erg veel in je potje en voor €1.99 vind ik het nog steeds een prima scrub!

Pomegranate Dagcrème

De granaatappel dagcreme leek me ook heel erg fijn. Ik hou van granaatappel, dus wat wil ik nou nog meer? De geur van de creme lijkt echter niet heel veel op granaatappel. Het ruikt wel lekker, maar niet super bijzonder.

Voor de prijs kan de dagcreme niet heel veel doen en dat doet ie naar mijn mening ook niet. Het voedt mijn huid wel een beetje, maar ik merk geen wereld van verschil als ik deze wel of niet op heb. Jammer, maar niet geheel onverwacht gezien de prijs.

Je krijgt ook bij deze heel erg veel voor je geld en als je huid zo nu en dan wat extra voeding kan gebruiken kan dit wel eens een creme voor jou zijn! Voor intensievere voeding kun je beter een andere dagcreme gebruiken.

Ondanks dat beide producten niet mijn favoriet van de Kruidvat Originals lijn zijn, kan ik eigenlijk toch ook weer niet klagen. Gezien de prijs van de lijn zijn de producten altijd het proberen waard. Lees ook vooral mijn vorige review over de tea tree producten en de reinigingsmelk en rozenwater.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Daniëlle

  De scrub lijkt me heel fijn, jammer dat de dagcrème niet veel doet.

  11 oktober 2017 at 07:10
  • Reply donnadiana

   Hij is ook fijn! Gebruik hem regelmatig. Je doet ook echt lang met zo’n pot.

   11 oktober 2017 at 18:26
 • Reply Iris

  Haha,ik dacht eerst dat het jam was toen ik de foto zag! Oepsie! De geur van se scrub lijkt me erg lekker. Jammer dat je niet helemaal enthousiast bent geworden.

  11 oktober 2017 at 07:55
  • Reply donnadiana

   Hahaha, het zou zo maar jam kunnen zijn! Super grappig.

   11 oktober 2017 at 18:26
 • Reply Loes

  Het lijken me prima producten, voor zo’n klein prijsje! Vind de granaatappelcreme heel lekker klinken, omdat ik dol ben op die vrucht, haha.
  Loes onlangs geplaatst…Recept – 3x Vegetarische Tosti’sMy Profile

  11 oktober 2017 at 10:49
  • Reply donnadiana

   Ja, dat zijn ze zeker! Je kan voor die prijs ook niet te veel verwachten.

   11 oktober 2017 at 18:26
 • Reply Rosita Elise

  Oh ik had echt gehoopt dat die dagcreme fantastisch was, ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe aangezien ik altijd in ben om wat nieuws te testen en mijn nivea producten alweer bijna op zijn!

  Die scrub lijkt mij wel heel lekker!

  11 oktober 2017 at 20:03
  • Reply donnadiana

   Er was niet echt iets mis mee, maar voor 2 euro kun je natuurlijk ook geen wonderen verwachten. Helaas… 🙁

   15 oktober 2017 at 09:42

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge