Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Kruidvat Originals Komkommermelk & Rozenwater

Na het ontdekken van de Kruidvat Originals lijn was ik super enthousiast. Ik wilde graag meer producten probeerde en haalde de komkommermelk en het rozenwater in de winkel. Benieuwd wat ik er van vond?

Alle producten van de Kruidvat Originals zijn alleen al de moeite waard om te proberen vanwege de spotgoedkope prijs. Alles van de lijn kost namelijk €1.99. Voor die prijs krijg je dan ook nog eens heel veel. Beide producten bevatten 300ml aan product. Daar ben je wel een tijdje zoet mee!

Komkommermelk

De komkommermelk van Kruidvat Originals zit in een goede verpakking. De fles is van glas en ik vind het ontwerp van de labels heel erg mooi. Ook krijg je voor die prijs een pomp, die ik heel erg fijn in gebruik vind. Het enige minpuntje is dat er wat veel product uitkomt, hier moet je een beetje mee oppassen.

De komkommermelk zou zorgen voor een verfrissende reiniging en je make-up weghalen. Wat mij betreft doet ie zijn werk prima. Mijn make-up wordt goed verwijderd en het voelt inderdaad verfrissend aan. De geur is niet super komkommerachtig, maar heel luchtig en fris. Een aangename geur!

Ondanks dat ik het product de eerste paar dagen heel erg fijn in gebruik vond ben ik er ondertussen achter dat ik waarschijnlijk allergisch ben. De ochtend na het weghalen van mijn oogmake-up heb ik ontzettend last van branderige en jeukende ogen. Er staat nergens dat je de melk niet rondom je ogen mag gebruiken en zelfs als ik expres zo min mogelijk product gebruik blijf ik hetzelfde gevoel houden. Ik gebruik het dus maar even niet meer voor mijn ogen.

Rozenwater

Het rozenwater zit in een soortgelijke verpakking van glas. Hier zit echter geen pompje bij, wat een beetje onhandig is, aangezien de opening van de fles best groot is. Die had van mij wel wat kleiner gemogen om de kans op knoeien te verminderen.

Ook dit product zou zorgen voor een verfrissende reiniging. Je kan hiermee de laatste restjes make-up weghalen. Ik vind het product daar heel fijn voor. Vaak gebruik ik het tevens de volgende ochtend als het blijkt dat ik toch niet al mijn make-up er goed afgehaald had. De geur vind ik echter wat minder, maar ik hou ook gewoon helemaal niet van roos. Dat is meer iets persoonlijks.

Eindoordeel

Ik vind beide producten fijn! Het is alleen jammer dat ik allergisch lijk te zijn voor de komkommermelk, want verder is er qua gebruik helemaal niks mis mee. Het zijn twee spotgoedkope producten die zeker het proberen waard zijn als je geïnteresseerd bent.

De Kruidvat Originals zijn te koop bij de Kruidvat.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Daniëlle

  Jammer dat je een allergische reactie kreeg, ze lijken me erg fijn. En het prijsje is ook leuk!

  4 oktober 2017 at 07:28
  • Reply donnadiana

   Ja, dat is zeker de moeite waard om te proberen!

   5 oktober 2017 at 07:28
 • Reply Nancy

  Ik gebruikte deze vroeger altijd! Heeeel lang geleden. Was altijd wel heel fijn spul?

  4 oktober 2017 at 08:18
  • Reply donnadiana

   En het werkt nu nog steeds super!

   5 oktober 2017 at 07:28
 • Reply Loes

  Klinkt fijn! Ik gebruik het rozenwater zelf ook, maar ben ook niet echt fan van de geur.
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van de Maand – SeptemberMy Profile

  4 oktober 2017 at 11:19
  • Reply donnadiana

   Nee, ik hou echt niet van roos…

   5 oktober 2017 at 07:27
 • Reply Anna

  Wat een fijne review! Deze producten klinken erg goed.

  4 oktober 2017 at 13:00
  • Reply donnadiana

   Dankjewel!

   5 oktober 2017 at 07:27
 • Reply Laura

  Balen dat je een allergische reactie kreeg van de komkommermelk! Rozenwater schijnt toch ook heel goed te zijn voor de huid? Ik houd trouwens ook niet van rozengeur.

  4 oktober 2017 at 16:02
  • Reply donnadiana

   Ik heb geen idee, eigenlijk. Het werkt in ieder geval fijn!

   5 oktober 2017 at 07:26
 • Reply Madelon

  Fijne review! Wel vervelend dat je waarschijnlijk allergisch bent, dat is natuurlijk nooit fijn. Ze klinken verder wel als goede producten!
  Madelon onlangs geplaatst…Dilemma #18 | Ik heb altijd bananen, zelfs vandaagMy Profile

  4 oktober 2017 at 16:58
  • Reply donnadiana

   Ja, heel jammer! Het werkte verder echt goed.

   5 oktober 2017 at 07:26

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge