Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Tea Tree Oil en Scrub van Kruidvat

De laatste tijd had ik erg last van een onzuivere huid. Ik denk haast dat het kwam van mijn Implanon, maar dat maakte het niet minder vervelend. Loes raadde me aan om tea tree olie te proberen dus die nam ik samen met de scrub mee bij de Kruidvat! Benieuwd of het werkt?

Tea tree is een middeltje dat werkt tegen puistjes. Het zou de ontsteking moeten remmen en je puistjes snel te laten slinken. Ook zou het anti-irriterend moeten werken. Met de olie kun je makkelijk onzuiverheden aanstippen en de scrub kun je over je hele gezicht gebruiken.

Tea Tree Behandelingsolie

De olie is ideaal om je onzuiverheden mee aan te stippen. Naast tea tree zit er kamille in de olie die verzachtend werkt. De olie komt in een glazen flesje met een inhoud van 10ml. Het pipetje is ook van glas, waardoor de olie best luxe aanvoelt. De inhoud lijkt weinig, maar ik doe met het flesje al een aantal weken en er is echt nog maar amper iets uit. Je hebt elke keer natuurlijk ook niet zo veel nodig.

Je moet de olie op onzuiverheden laten intrekken. Dit duurt even en naar mijn mening trekt het nooit volledig in. Je hebt dus altijd een beetje een vettig laagje op je gezicht. Dit is niet echt wenselijk overdag, daarom gebruik ik het voornamelijk in de avond voordat ik naar bed ga.

Maar merk ik na een nacht slapen verschil? Ja. Echt. Ik vind het ideaal spul. Mijn puistjes slinken echt en ik zie meteen verschil. Om eerlijk te zijn kan ik niet meer zonder de olie. Ik ben zo blij dat ik dit geprobeerd heb!

Het enige nadeel vind ik de geur. Ik vind tea tree gewoon echt niet lekker ruiken. Het doet me heel erg denken aan een muffe poppentheater waar ik vroeger naartoe ging en semi-jeugdtrauma’s aan heb overgehouden (geen grap). Maar dat neem ik voor lief. Ik ben enthousiast! Helemaal voor de prijs is het echt een koopje.

De behandelingsolie is te koop bij de Kruidvat voor €1.99

Tea Tree Scrubcreme

En dan nu de scrubcreme. Hier had ik nog niks over gelezen toen ik hem kocht, maar ook deze was zo spotgoedkoop dat ik hem maar meenam. Het is een zuiverende creme met scrubdeeltjes om je huid goed mee te reinigen. Ook hier heb ik hetzelfde probleem van de geur. Het stinkt gewoon. Ik kan er niks aan doen.

Je mag de scrubcreme maar 1 tot 2 keer per week gebruiken. Als ik het gebruik doe ik het altijd even meteen onder de douche. Dan is mijn gezicht toch al vochtig en kan ik het meteen wegspoelen. Ik vind het altijd zo’n troep om het bij de wasbak te doen…

Ook de scrub werkt fijn! Mijn huid is zuiverder en na het scrubben voelt het een stuk zachter aan. Ik vind het een fijn product en nogmaals, voor de prijs is het zeker de moeite waard om het een keertje te proberen!

De scrubcreme is te koop bij de Kruidvat voor €1.99

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Loes

  Wat fijn dat deze producten zo fijn voor je werken! Misschien moet ik het ook zelf eens proberen haha.
  Loes onlangs geplaatst…Shoplog AliExpress – It Has Become an AddictionMy Profile

  24 augustus 2017 at 10:55
  • Reply donnadiana

   Ze zijn ook zo goedkoop!

   25 augustus 2017 at 11:29
 • Reply Madelon

  Dit klinkt als een heel fijn product, ik denk dat ik hem wel een keer ga proberen! 🙂
  Madelon onlangs geplaatst…Woordenkunst | Mooie woorden #2My Profile

  24 augustus 2017 at 11:00
  • Reply donnadiana

   Voor de prijs is het zeker het proberen waard! 🙂

   25 augustus 2017 at 11:29
 • Reply Donna Diana - Kruidvat Originals Apricot Scrubcrème & Pomegranate Dagcrème - Donna Diana

  […] van de lijn zijn de producten altijd het proberen waard. Lees ook vooral mijn vorige review over de tea tree producten en de reinigingsmelk en […]

  11 oktober 2017 at 06:00
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge