Follow:
Persoonlijk

The Unsuccessful Adulting TAG

Ik kwam deze originele tag tegen bij Johanne. Ondanks dat ik technisch gezien (al lang) volwassen ben, zou ik mezelf het liefst nog steeds als een kind beschouwen. Deze tag lijkt me dus wel op het lijf geschreven. Want how to adult?

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Gisteren heb ik een koekje van de Kiosk als avondeten op. Ik moest nog een flinke treinreis terug maken en had erg honger. Tegen koekjes met karamel zeezout voor maar 1 euro kon ik natuurlijk geen nee zeggen… Vervolgens zat ik zo vol (en was ik enigszins misselijk) dat ik bij thuiskomst geen zin meer had in een écht fatsoenlijk avondeten.

Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

Stiekem best vaak eigenlijk. Ik hou van slapen. Ik hou van in mijn bed liggen. Het komt regelmatig voor dat ik tussen 6 en 7 op moet staan en ik heb best wel wat slaap nodig. Ik sta dan liever de volgende dag vroeg, maar uitgerust op, dan dat ik pas laat in de nacht naar bed ga. Sowieso ben ik meer een ochtend dan een avondmens.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Pfff. Dat is een lastige. Ik kan me zo niet echt iets herinneren dat ik actief gekeken heb. Ik zap nog wel eens langs Nickelodeon en Disney Channel, maar herken al de shows niet meer. Misschien dat ik Pokemon nog wel eens blijf kijken als het toevallig op is. Laatst kwam Danny Phantom ook nog voorbij!

Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Ik vergeet over het algemeen heel weinig. Op dit gebied ben ik wel een succesvolle volwassene. Ik ben best goed georganiseerd (al zeg ik het zelf) en vergeet eigenlijk nooit dingen. Daar helpt een planner natuurlijk ook bij!

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Aangezien mijn pyjama bestaat uit een oversized t-shirt… nee. Daar kan ik echt niet in over straat. Ik vertrek echter regelmatig naar de supermarkt zonder mijn make-up te doen of zelfs mijn haar te borstelen. Gewoon in een staart en klaar!

Wat is je meest ranzige gewoonte?

Ik kan echt héél goed boeren laten, maar dan ook echt van alles. En wat er uit moet, moet er uit… toch?

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Veel te veel. Ik zweer nog steeds dat de wasmachine ze opeet, maar ergens weet ik wel dat ik ze zelf gewoon kwijt maak. Weer een nieuw excuus om nieuwe sokken te kopen bij de Primark!

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

Ik heb geen idee wat er allemaal onder lelijke emoji valt. Over het algemeen gebruik ik vooral de standaard emoji’s…

Wat is je meest nerderige eigenschap?

Pfff. Waar ga ik beginnen! Disney. Star Wars. TV series. Films. Mijn favoriete hobby is een IMDb afstruinen en het uit mijn hoofd te leren. Geen grap. Als je ooit iemand nodig hebt voor filmkennis bij een quiz, hit me up. Daarbij probeer ik zo veel mogelijk films te kijken in een jaar, wat meestal resulteert in 300+ films. Ben ik een film nerd? Ik denk dat je met enige zekerheid ja kan zeggen. (Ik vind het trouwens best raar dat een nerderige eigenschap gezien wordt als iets dat onvolwassen is, maar dat even terzijde)

Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Dingen die ik kook mislukken niet super vaak. Dingen die ik bak daarentegen…. Daar liggen mijn talenten niet. Ik heb er geen geduld voor en het is altijd zo’n verschrikkelijke domper als je taart instort of niet uit de vorm komt.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Ik heb geloof ik niet echt een tik… Meestal ga ik met mijn armen over elkaar zitten of beweeg ik mijn been.

Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

Tegenwoordig krijg je niet echt vaak meer rekeningen. Ik probeer wel zo min mogelijk naar mijn bankrekening te kijken, telt dat ook?

Volwassen zijn is niet altijd makkelijk en leuk. Ik vind het ook belangrijk dat we allemaal een beetje kinds blijven. Op welke gebieden ben jij nog een “unsuccesful adult”?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Loes

  Haha, zo’n leuke tag dit! Ik heb geen idee waarin in het meest onvolwassen ben.. Ik heb laatst ontbeten met een reep chocolade. Dat vond ik wel erg, haha!
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van de Maand – JuniMy Profile

  5 juli 2017 at 07:34
  • Reply donnadiana

   Al vraag ik me wel af, is dat nou zo zeer onvolwassen of is het gewoon lui? Want dat is bij mij eigenlijk vaker, haha.

   5 juli 2017 at 09:46
 • Reply Madelon

  Wat een leuke tag dit, mag ik hem een keertje overnemen? En oh ja Danny Phantom, dat keek ik vroeger zo vaak haha
  Madelon onlangs geplaatst…De wonderlijke wereld van SimsMy Profile

  5 juli 2017 at 10:34
  • Reply donnadiana

   Natuurlijk! Ik ben heel benieuwd naar je antwoorden!

   5 juli 2017 at 10:36
 • Reply Bente

  hahaha leuke tag dit! En wauw, koekjes als avond eten is wel ultiem niet adulten 😀

  5 juli 2017 at 10:57
  • Reply donnadiana

   Ja, he? Moet kunnen op z’n tijd!

   5 juli 2017 at 10:57
 • Reply Sija

  Wat een leuke tag! Ik had dat koekje ook niet laten liggen hoor, haha! Hmm, mijn niet-adult moment is in m’n vrije tijd de hele dag besteden aan sims en zin in vrijdag hebben omdat dat patatdag is. #noshame

  5 juli 2017 at 12:00
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Hoe toevallig, toen ik een mailtje kreeg van jouw reactie was ik toevallig net zelf ook aan het simsen, hahaha.

   5 juli 2017 at 12:41
 • Reply Jenn

  Leuk, ik heb deze volgens mij ook eens ingevuld, ooit. Dat koekje heb ik laatst ook gekocht voor een euro, maar ik vond hem een beetje tegenvallen.

  5 juli 2017 at 15:26
  • Reply donnadiana

   Ik denk dat dat misschien die met karamel zeezout was, die was inderdaad in de aanbieding. Ik vond die ook totaal niet lekker helaas.

   5 juli 2017 at 19:21
 • Reply Sylvia

  Wat een heerlijke tag!! Ik ga hem overnemen. Ik eet heel veel snoep, koek en chips en kijk ook samen met mijn dochtertje naartoe tekenfilms die ik vroeger ook keek. Denken aan gummibears, bamboobears, teddy ruxpin, seabert leuk al die fijne herinneringen! savonds lig ik om 21 uur al uitgeblust op de bank haha
  Sylvia onlangs geplaatst…Update: persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

  6 juli 2017 at 10:32
  • Reply donnadiana

   Haha! Ik vind het ook zo heerlijk om te snoepen, ik ga niet liegen. Eet het liefst de hele dag koekjes. Ergens is dat ook wel fijn aan volwassen zijn, kun je precies eten wat je zelf wil 😀

   6 juli 2017 at 10:41

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge