Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #21

Een week met lekker veel foto’s! Ik kwam terug van Disneyland Parijs, had mijn laatste college voor dit jaar (hoe dan) en ging naar Intents festival! Benieuwd?

Maandag 22.5

Altijd na een reisje: snel het grootste gedeelte van mijn koffer opruimen om er de volgende ochtend achter te komen dat ik de rest om mijn bureau gedumpt heb…

Ik vond ook nog chips uit het park, die ik maar besloot op te eten (wat een struggles).

Ook las ik eindelijk dit boek voor mijn opleiding uit. Ik vond het begin heel erg sterk, maar het einde een beetje tegenvallen. Love Medicine van Louise Erdrich heb ik ook gelezen, maar ook die vond ik mwah.

Na een weekend weg moet er natuurlijk weer gesport worden!

Mama en papa houden van die zure Franse mayonaise. Je krijgt er in Disneyland altijd heel veel pakjes van bij je maaltijd, die ik altijd mee naar huis neem. Dat betekent dus dat ik aan het einde van een reis altijd een miljoen van die zakjes overal tegenkom.

Dinsdag 23.5

Om het laatste college van het jaar te vieren gingen ik met studiegenootjes lekker genieten van het weer op het terras.

Ik at ook nog een tosti met brie. Erg lekker!

Ik kwam deze foto tegen van Kanye in Star Tours in Disneyland. Ik ben mega Kanye en Kim fan (no shame) en vind het altijd heel erg leuk ze in Disney te zien. Moet altijd zo lachen om te foto’s.

Mijn oude vertrouwde ventilator ging kapot. Papa probeerde hem te maken, maar hij viel helaas niet meer te redden. Ik vind het altijd jammer als iets wat heel oud is kapot gaat. Mama kocht deze ventilator nog voordat ik geboren was. Hij heeft in ieder geval zijn geld opgebracht.

Woensdag 24.5

Mijn broertje had het spel PUBG gekocht. Ik kijk al een tijdje naar een streamer die heel veel H1Z1 speelt, wat essentieel hetzelfde spel is, maar van een andere maker. Het is een soort Hunger Games-idee, waar je moet proberen tot het laatste te overleven en zorgen dat je niet vermoord wordt. Dit was de eerste keer dat ik keek en Wessel werd meteen 2e van 97 spelers, wat serieus best wel knap is!

Ik kocht de nieuwe Tony’s, maar vind hem mwah. Meloen is een beetje een rare smaak in chocola en de stukjes framboos voegen niet heel erg veel toe.

De vervangende ventilator kwam binnen. Precies hetzelfde model. Never change a winning team, toch?

Ik ging met Jessy lekker pannenkoeken eten. Ik was al duizend jaar niet meer bij een pannenkoekenhuis geweest en had het vanwege het mooie weer erg druk verwacht. Dat was echter helemaal niet!

Beginnen met een aspergesoepje.

We deelde een hartige en zoete pannenkoek. Eentje met aardbeien, ijs, slagroom en gele room. De andere was met kaas en spek.

En nog een toetje.

Daarna gingen we meteen door naar de rondleiding van Intents festival, waar ik een vrijwilliger ben. Ik mocht binnen (begrijpelijk) geen foto maken, dus dat heb ik ook niet gedaan. De mainstage ziet er in ieder geval weer prachtig uit!

Donderdag 25.5

Zijn we weer!

Daarna ging ik met mama, papa en mijn broertje naar La Trappe. Hier kun je ontzettend lekker eten.

Het was nog rustig, maar het werd al snel druk.

De hamburger van papa.

Ik had een boterham met geitenkaas.

En ik was gruwelijk verbrand. Ik onderschat de zon nogal.

In de avond ging ik nog eten bij Claire en haar vriend Pol. We aten heerlijke pasta met paprika pesto en zelfgemaakte ijsthee.

Altijd leuk, met je armen over elkaar zitten en zo’n grappig patroontje in je arm krijgen.

Vrijdag 26.5

Ik begon de dag met het kijken van War Machine, waar zaterdag een recensie van online is gekomen.

Bewaren jullie ook altijd dit stukje van de Tony’s reep tot het allerlaatste? Ik vind dit het lekkerste stukje!

Dat moment dat je zo snel bent bij het kijken van een vlog die gemiddeld een half miljoen views krijgt… Het was puur toeval ook nog.

Zaterdag 27.5

Vandaag was ik weer vrijwilliger bij Intents Festival! Dit was de main stage nog voordat het open was, helemaal leeg! Het podium was weer prachtig zoals gewoonlijk.

De hele dag heb ik dit gedronken. Ik had er nog nooit van gehoord, maar omdat het zo warm was werden eigenlijk alleen de blikjes echt koud in de koelkast. Het was ook zo lekker! Het smaakte een beetje naar een ijsje die ik vroeger altijd at…

Buffet! Het was vooral te warm om te eten eigenlijk…

Papa vroeg om een foto van wat ik kon zien vanaf mijn plek. Ik was echter al klaar en vond het leuk om bijdehand te zijn.

Regenboog reuzenrad!

Het publiek vanaf het VIP deck. Zo veel mensen.

Afsluiten met vuurwerk en een spectaculaire eindshow!

Zondag 28.5

Vandaag ging ik zelf naar Intents! Over het algemeen ben ik geen mega fan van hardstyle, maar zo een keer in het jaar vind het ik het wel leuk! Hier stonden we bij de indoor mainstage bij Mr. Polska. Ik wist niet meer waar ik hem van kende totdat ik hem op ging zoeken en me realiseerde dat hij een liedje heeft gemaakt met Teske. Wat een kwal was het trouwens. Totaal geen leuke vent (#sorrynotsorry)

Ze hadden genoeg lekkere eettentjes staan. We gingen voor een wafel, maar ik weet niet wat het is met mij en eten van kraampjes op festivals, want dit is al de zoveelste keer dat er een vliegje meegebakken is met mijn eten. Extra proteïne?

S-avonds aten we nog een tosti omdat het eigenlijk te warm was om te eten.

Wachten op de eindshow!

Ik ben stiekem zo trots op deze foto! Perfect getimed. En dat met een iPhone.

Vuurwerk!

Het was een druk, maar gezellig weekje. Volgende week ga ik hopelijk een keer naar de Efteling en lekkere (eenhoorn!!!!) milkshakes drinken in Breda. Tot volgende week!

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Loes

  Leuke week weer, lekker druk! En je rug zag er zo pijnlijk uit haha, hopelijk is het al beter?

  29 mei 2017 at 10:36
  • Reply donnadiana

   Nee 🙁 🙁 🙁 🙁 het is ietsje minder maar je ziet het nog zo goed

   29 mei 2017 at 12:43
 • Reply Loïs' Blog

  Ik ben heel benieuwd naar die nieuwe smaak van Tony.. Moet hem nog proberen 🙂

  Liefs,

  http://www.loisblog.com

  29 mei 2017 at 11:10
  • Reply donnadiana

   Ik moet zeggen dat ik hem wel steeds lekkerder begon te vinden! Misschien wende de meloen smaak na een tijdje 🙂

   29 mei 2017 at 12:42
 • Reply Bente

  Aii je was inderdaad behoorlijk verbrand, hopelijk geen last meer van. Zo te zien heb je een super weekend gehad, ziet er heel tof uit op de foto’s!

  29 mei 2017 at 13:34
  • Reply donnadiana

   Het deed achteraf ook best wel een beetje pijn. Oeps! Ja het was echt zo gaaf! Blijft indrukwekkend, zelfs als je geen fan bent van de muziek.

   29 mei 2017 at 13:39
 • Reply Evelyne

  Fijn dat je vrijwilliger was op een festival. Vind ik zelf heel leuk zoiets. Ik zit nl zelf in een vzw die éénjaarlijks een muziekevenement organiseert voor het goede doel. Wel iets kleinschaliger dan dit festival bij jou, maar er kruipt evenveel organisatie in 🙂

  29 mei 2017 at 16:41
  • Reply donnadiana

   Ik vind het ook heel leuk om te doen! Je gaat ook echt de organisatie van zoiets heel erg waarderen als je het achter de schermen meemaakt. Alles is zo goed en strak geregeld!

   29 mei 2017 at 16:59
 • Reply Joanne

  Jammer dat die nieuwe Tony niet zo lekker is! 🙁 Ik had eerlijk gezegd ook al m’n twijfels..

  29 mei 2017 at 21:37
  • Reply donnadiana

   Meloen is zo’n aparte smaak met chocolade… Volgende keer beter!

   30 mei 2017 at 12:34

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge